Följ Region Uppsala

​Tema graviditet i nya numret av 1177 Vårdguiden

Nyhet   •   Jun 12, 2018 16:24 CEST

Nya numret av 1177 Vårdguiden kommer snart att delas ut i Uppsala län.

Under de närmaste dagarna kommer Region Uppsalas hushållstidning 1177 Vårdguiden att delas ut till alla hushåll i Uppsala län.

Det aktuella numret innehåller bland annat ett stort tema om graviditet, där man får följa några föräldrars resa, från plusset på stickan till första värken. Tidningen innehåller också tips inför sommaren, bland annat om hur man solar rätt och undviker att skada sig. Babben Larsson medverkar i ett reportage om hon håller kontroll över sitt sötsug genom att planera vad hon ska äta under dagen.och så berättar vi mer om telefontjänsten 1177 Vårdguiden och vad man ska tänka på när man ringer dit.

Tidningen 1177 Vårdguiden utkommer fyra gånger per år, räknas som samhällsinformation och delas ut även till hushåll som tackat nej till reklam. Tidningen finns både som e-tidning och som taltidning. Den är ett komplement till webbplatsen 1177.se, där Region Uppsala har samlat både e-tjänster och information om vård och hälsa. 1177 Vårdguiden är en tjänst från alla Sveriges regioner och landsting.

Läs 1177 Vårdguiden nr 2 2018 som e-tidning